Vijesti
Marketinška priprema poljoprivredno prehrambenih proizvoda „tehnološka i marketinška priprema mesa istarskog goveda“
Autor: Silvana Vlačić, 4. 6. 2008.
U utorak, 3. lipnja 2008. upriličena je svečana dodjela certifikata polaznicima prvog tečaja za osposobljavanje kuhara za pripremu jela na bazi mesa istarskog goveda. Svečanost je održana u Strukovnoj školi Eugena Kumičića u Rovinju. Tečaj je organizirala Agencija za ruralni razvoj Istarske županije u suradnji s Turističko-ugostiteljskom školom Antona Štifanića Poreč, Strukovnom školom Eugena Kumičića Rovinj i Hrvatskim kuharskim savezom zahvaljujući sufinanciranju Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvitka Republike Hrvatske u okviru projekta trajne zaštite istarskog goveda gospodarskim iskorištavanjem u sustavu ruralnog razvitka Istre.
Nositelji edukacije bili su stručni učitelji kuharstva iz dviju škola Stanislav Poropat i Josip Kuhar. Dvanaestoro polaznika tečaja tijekom svečanosti predstavilo je organizaciju iz koje dolaze, iznijelo je razloge pristupanja programu edukacije, te prezentiralo znanje i vještine usvojene tijekom tečaja pripremanjem po jednog jela na bazi mesa istarskog goveda. S ponosom smo pratili usavršavanje četvorice kuhara, bivših učenika naše škole: Gorana Erika, Elvisa Valente, Alena Ivančića i Kristijana Grubišića.
VIJESTI
Marketinška priprema poljoprivredno prehrambenih proizvoda „tehnološka i marketinška priprema mesa istarskog goveda“
Autor: Silvana Vlačić, 4. 6. 2008.
U utorak, 3. lipnja 2008. upriličena je svečana dodjela certifikata polaznicima prvog tečaja za osposobljavanje kuhara za pripremu jela na bazi mesa istarskog goveda. Svečanost je održana u Strukovnoj školi Eugena Kumičića u Rovinju. Tečaj je organizirala Agencija za ruralni razvoj Istarske županije u suradnji s Turističko-ugostiteljskom školom Antona Štifanića Poreč, Strukovnom školom Eugena Kumičića Rovinj i Hrvatskim kuharskim savezom zahvaljujući sufinanciranju Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvitka Republike Hrvatske u okviru projekta trajne zaštite istarskog goveda gospodarskim iskorištavanjem u sustavu ruralnog razvitka Istre.
Nositelji edukacije bili su stručni učitelji kuharstva iz dviju škola Stanislav Poropat i Josip Kuhar. Dvanaestoro polaznika tečaja tijekom svečanosti predstavilo je organizaciju iz koje dolaze, iznijelo je razloge pristupanja programu edukacije, te prezentiralo znanje i vještine usvojene tijekom tečaja pripremanjem po jednog jela na bazi mesa istarskog goveda. S ponosom smo pratili usavršavanje četvorice kuhara, bivših učenika naše škole: Gorana Erika, Elvisa Valente, Alena Ivančića i Kristijana Grubišića.
Tražilica
Oglasna ploča
Kalendar
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Korisni linkovi
Dnevni tisak |
> NCVVO |
> Postani student |
> E-Lektire |
> eTwinning |
> AEHT |
> HZZ |
> MUP Red button |
Arhiva dokumenata