Paradiso
Autor: Silvana Vlačić, 9. 12. 2011.
U našoj su školi u dva navrata, utorak i petak, gostovali učenici iz Bologne i Trsta u sklopu međunarodnog talijansko-hrvatskog projekta Paradiso.
U razdoblju od 4. do 10. prosinca 2011. 13 talijanskih učenika s voditeljicama bili su u radnom posjetu Strukovnoj školi Eugena Kumičića u Rovinju gdje su se učenici upoznali s tradicijom u pripremi kruha i krušnih proizvoda, zatim u Školi za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu u Puli gdje su naučili pripremu tradicionalnih istarskih slastica. Tijekom boravka u našoj školi upoznali su se s tradicionalnim i autohtonim istarskim jelima, te ih naučili pripremati. S tradicionalnom pripremom tjestenine upoznali su se pripremajući fuže, posutice, domaće rezance, njoke i pljukance.
Paradiso
Autor: Silvana Vlačić, 9. 12. 2011.
U našoj su školi u dva navrata, utorak i petak, gostovali učenici iz Bologne i Trsta u sklopu međunarodnog talijansko-hrvatskog projekta Paradiso.
U razdoblju od 4. do 10. prosinca 2011. 13 talijanskih učenika s voditeljicama bili su u radnom posjetu Strukovnoj školi Eugena Kumičića u Rovinju gdje su se učenici upoznali s tradicijom u pripremi kruha i krušnih proizvoda, zatim u Školi za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu u Puli gdje su naučili pripremu tradicionalnih istarskih slastica. Tijekom boravka u našoj školi upoznali su se s tradicionalnim i autohtonim istarskim jelima, te ih naučili pripremati. S tradicionalnom pripremom tjestenine upoznali su se pripremajući fuže, posutice, domaće rezance, njoke i pljukance.
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Dnevni tisak |
> NCVVO |
> Postani student |
> E-Lektire |
> eTwinning |
> AEHT |
> HZZ |
> MUP Red button |