PROMOJUNIOR 2010.
Autor: Katarina Brajdić, 17. 11. 2010.
12. studenog 2010. u Obrtničkom domu u Poreču održan je 6. po redu Promojunior.
12. studenog 2010. u Obrtničkom domu u Poreču održan je 6. po redu Promojunior - natjecanje regionalnog karaktera na kojem su se učenici ugostiteljsko-turističkih škola natjecali u flambiranju slanih i slatkih jela. Temeljna zamisao i cilj manifestacije je da gospodarstvenicima predstavi učenike, buduće ugostiteljske i turističke djelatnike, njihove vještine, kreativne potencijale i spremnost za ulazak u svijet rada. Organizator je bila Turističko-ugostiteljska škola A. Štifanića iz Poreča, a koordinatorica stručna suradnica Anita Pranjić. Sudjelovale su sljedeće škole:
IPSSAR ( Instituto professionale )Pelegrino Artusi Riolo Terme iz Italije,
IPSSAR ( Instituto professionale) Vincenzo Gioderti Rim iz Italije,
Ugostiteljska škola iz Opatije,
Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu iz Pule,
Strukovna školu Eugena Kumičića iz Rovinja,
Turističko-ugostiteljska škola iz Splita i
Ugostiteljsko-turističko učilište iz Zagreba.
Učenici Turističko ugostiteljske škole Antona Štifanića ove su godine otvorili natjecanje i nastupili izvan konkurencije, nisu se natjecali. Slano jelo flambirali su učenici Renato Šćulac i Sara Štefanić, a slatko jelo flambirali su Stefano Benčić i Monika Kanalaš.
Poredak natjecatelja je sljedeći:
1. mjesto u flambiranju slanih i slatkih jela osvojili su učenici Strukovne škole Eugena Kumičića iz Rovinja:Tanja Radetić i Emilija Košara,
2. mjesto otišlo je u ruke učenika Turističko-ugostiteljske škole iz Splita: Paule Amidžić i Mladena Bogdana.
3. mjesto osvojili su učenici Ugostiteljsko-turističkog učilišta iz Zagreba Antun Nuić i Marko Dravinec.
Čestitamo svima!
Fotografije možete pogledati ovdje.
PROMOJUNIOR 2010.
Autor: Katarina Brajdić, 17. 11. 2010.
12. studenog 2010. u Obrtničkom domu u Poreču održan je 6. po redu Promojunior.
12. studenog 2010. u Obrtničkom domu u Poreču održan je 6. po redu Promojunior - natjecanje regionalnog karaktera na kojem su se učenici ugostiteljsko-turističkih škola natjecali u flambiranju slanih i slatkih jela. Temeljna zamisao i cilj manifestacije je da gospodarstvenicima predstavi učenike, buduće ugostiteljske i turističke djelatnike, njihove vještine, kreativne potencijale i spremnost za ulazak u svijet rada. Organizator je bila Turističko-ugostiteljska škola A. Štifanića iz Poreča, a koordinatorica stručna suradnica Anita Pranjić. Sudjelovale su sljedeće škole:
IPSSAR ( Instituto professionale )Pelegrino Artusi Riolo Terme iz Italije,
IPSSAR ( Instituto professionale) Vincenzo Gioderti Rim iz Italije,
Ugostiteljska škola iz Opatije,
Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu iz Pule,
Strukovna školu Eugena Kumičića iz Rovinja,
Turističko-ugostiteljska škola iz Splita i
Ugostiteljsko-turističko učilište iz Zagreba.
Učenici Turističko ugostiteljske škole Antona Štifanića ove su godine otvorili natjecanje i nastupili izvan konkurencije, nisu se natjecali. Slano jelo flambirali su učenici Renato Šćulac i Sara Štefanić, a slatko jelo flambirali su Stefano Benčić i Monika Kanalaš.
Poredak natjecatelja je sljedeći:
1. mjesto u flambiranju slanih i slatkih jela osvojili su učenici Strukovne škole Eugena Kumičića iz Rovinja:Tanja Radetić i Emilija Košara,
2. mjesto otišlo je u ruke učenika Turističko-ugostiteljske škole iz Splita: Paule Amidžić i Mladena Bogdana.
3. mjesto osvojili su učenici Ugostiteljsko-turističkog učilišta iz Zagreba Antun Nuić i Marko Dravinec.
Čestitamo svima!
Fotografije možete pogledati ovdje.
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Dnevni tisak |
> NCVVO |
> Postani student |
> E-Lektire |
> eTwinning |
> AEHT |
> HZZ |
> MUP Red button |