ISAP 2010
Autor: Katarina Brajdić, 22. 10. 2010.
Tinjan je općina bogate kulturne baštine, poznata po pršutanama koje proizvode vrhunsku gastro deliciju – istarski pršut, a u suradnji s Udrugom pršutara Istarske županije svake godine organizira ISAP – Internacionalni sajam pršuta.
Na trodnevnom Internacionalnom sajmu pršuta koji će se ovog vikenda održati u Tinjanu predstavit će se 29 pršutara iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Španjolske i Mađarske, a očekuje se da će sajam obići oko 25 tisuća posjetitelja.
Pršute je tijekom četvrtka i petka, 21. i 22. listopada u prostorima Turističko-ugostiteljske škole A. Štifanića u Poreču ocjenjivala međunarodna ocjenjivačka komisija u sljedećem sastavu: predsjednik komisije Gian Paolo Braceschi, članovi Davor Šišović, Franko Milotić, Ivica Kos, Ana Kaić, Ante Madir, Nada Vahčić, Andrija Nakić, Gordan Šubara, Željan Peloža, Edita Volar Pantić, Ivona Babić, Blanka Sinčić Pulić, Štavar Eduard, Mladenka Malenica Staver, Ugo Toić i Srđan Lisac. Asistentica komisije bila je Novella Bagna, tajnik Alfredo Jedrejčić, rezač Feručo Smoković, a promatrač Milan Buršić.
Nagrade će komisija dodijeliti u tri kategorije: istarski pršut, dimljeni s kožom i nedimljeni s kožom, a ocjenjivanje pršuta vrši se prema Pravilniku ISAP 2010.
U svojstvu domaćina, učenici Škole iz usmjerenja kuhar pripremili su pod vodstvom stručnog učitelja kuharstva Stanislava Poropata ručak za članove Komisije koje su posluživali također učenici Škole iz IV.HTT i IV. THK razreda.
Fotogragfije možete pogledati ovdje.
ISAP 2010
Autor: Katarina Brajdić, 22. 10. 2010.
Tinjan je općina bogate kulturne baštine, poznata po pršutanama koje proizvode vrhunsku gastro deliciju – istarski pršut, a u suradnji s Udrugom pršutara Istarske županije svake godine organizira ISAP – Internacionalni sajam pršuta.
Na trodnevnom Internacionalnom sajmu pršuta koji će se ovog vikenda održati u Tinjanu predstavit će se 29 pršutara iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Španjolske i Mađarske, a očekuje se da će sajam obići oko 25 tisuća posjetitelja.
Pršute je tijekom četvrtka i petka, 21. i 22. listopada u prostorima Turističko-ugostiteljske škole A. Štifanića u Poreču ocjenjivala međunarodna ocjenjivačka komisija u sljedećem sastavu: predsjednik komisije Gian Paolo Braceschi, članovi Davor Šišović, Franko Milotić, Ivica Kos, Ana Kaić, Ante Madir, Nada Vahčić, Andrija Nakić, Gordan Šubara, Željan Peloža, Edita Volar Pantić, Ivona Babić, Blanka Sinčić Pulić, Štavar Eduard, Mladenka Malenica Staver, Ugo Toić i Srđan Lisac. Asistentica komisije bila je Novella Bagna, tajnik Alfredo Jedrejčić, rezač Feručo Smoković, a promatrač Milan Buršić.
Nagrade će komisija dodijeliti u tri kategorije: istarski pršut, dimljeni s kožom i nedimljeni s kožom, a ocjenjivanje pršuta vrši se prema Pravilniku ISAP 2010.
U svojstvu domaćina, učenici Škole iz usmjerenja kuhar pripremili su pod vodstvom stručnog učitelja kuharstva Stanislava Poropata ručak za članove Komisije koje su posluživali također učenici Škole iz IV.HTT i IV. THK razreda.
Fotogragfije možete pogledati ovdje.
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Dnevni tisak |
> NCVVO |
> Postani student |
> E-Lektire |
> eTwinning |
> AEHT |
> HZZ |
> MUP Red button |