Projektni Eko-dan u Turističko-ugostiteljskoj školi
Autor: Katarina Brajdić, 20. 10. 2010.
Učenici Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića iz Poreča su utorak, 19. listopada 2010. na dvadesetak radionica koje su osmislili zajedno sa svojim profesorima istraživali mogućnosti obnavljanja, recikliranja i štednje izvora energije, hrane, materijala i sirovina.
Učenici Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića iz Poreča su utorak, 19. listopada 2010. na dvadesetak radionica koje su osmislili zajedno sa svojim profesorima istraživali mogućnosti obnavljanja, recikliranja i štednje izvora energije, hrane, materijala i sirovina. U okviru projektnog dana cijeli će se tjedan sakupljati stari papir, a prihod od toga bit će doniran u humanitarne svrhe.
Rad u raznim radionicama kojima je poveznica bila recikliranje bio je organiziran od 8 do 10 sati, te od 11 do 13 sati.
U 13 sati u kabinetu ugostiteljskoga posluživanja predstavljen je rezultat zajedničke radionice iz predmeta kuharstvo, slastičarstvo, poznavanje robe i ugostiteljsko posluživanje pod nazivom Kreativnost u kuhinji. Rezultat te radionice bila su razna jela koja su nastala recikliranjem i preradom već prigotovljene hrane: lazanje, đuveč, srdele na savor, brudet, punjeno zapečeno povrće, punjene kiflice od lisnatog tijesta, okruglice s čokoladom i kokosom samo su dio pripravljenih jela koja su se mogla kušati. Prigodno, svi ovi iskušani recepti bit će skupljeni i objavljeni u mini kuharici koju će osmisliti i izraditi učenici Škole.
Fotografije možete pogledati u foto-galeriji.
Projektni Eko-dan u Turističko-ugostiteljskoj školi
Autor: Katarina Brajdić, 20. 10. 2010.
Učenici Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića iz Poreča su utorak, 19. listopada 2010. na dvadesetak radionica koje su osmislili zajedno sa svojim profesorima istraživali mogućnosti obnavljanja, recikliranja i štednje izvora energije, hrane, materijala i sirovina.
Učenici Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića iz Poreča su utorak, 19. listopada 2010. na dvadesetak radionica koje su osmislili zajedno sa svojim profesorima istraživali mogućnosti obnavljanja, recikliranja i štednje izvora energije, hrane, materijala i sirovina. U okviru projektnog dana cijeli će se tjedan sakupljati stari papir, a prihod od toga bit će doniran u humanitarne svrhe.
Rad u raznim radionicama kojima je poveznica bila recikliranje bio je organiziran od 8 do 10 sati, te od 11 do 13 sati.
U 13 sati u kabinetu ugostiteljskoga posluživanja predstavljen je rezultat zajedničke radionice iz predmeta kuharstvo, slastičarstvo, poznavanje robe i ugostiteljsko posluživanje pod nazivom Kreativnost u kuhinji. Rezultat te radionice bila su razna jela koja su nastala recikliranjem i preradom već prigotovljene hrane: lazanje, đuveč, srdele na savor, brudet, punjeno zapečeno povrće, punjene kiflice od lisnatog tijesta, okruglice s čokoladom i kokosom samo su dio pripravljenih jela koja su se mogla kušati. Prigodno, svi ovi iskušani recepti bit će skupljeni i objavljeni u mini kuharici koju će osmisliti i izraditi učenici Škole.
Fotografije možete pogledati u foto-galeriji.
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Dnevni tisak |
> NCVVO |
> Postani student |
> E-Lektire |
> eTwinning |
> AEHT |
> HZZ |
> MUP Red button |