preskoči na sadržaj

Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč

 > NASLOVNICA
Vijesti

Projektni Eko-dan u Turističko-ugostiteljskoj školi

Autor: Katarina Brajdić, 20. 10. 2010.

Učenici Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića iz Poreča su utorak, 19. listopada 2010. na dvadesetak radionica koje su osmislili zajedno sa svojim profesorima istraživali mogućnosti obnavljanja, recikliranja i štednje izvora energije, hrane, materijala i sirovina.  

Učenici Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića iz Poreča su utorak, 19. listopada 2010. na dvadesetak radionica koje su osmislili zajedno sa svojim profesorima istraživali mogućnosti obnavljanja, recikliranja i štednje izvora energije, hrane, materijala i sirovina. U okviru projektnog dana cijeli će se tjedan sakupljati stari papir, a prihod od toga bit će doniran u humanitarne svrhe. 

Rad u raznim radionicama kojima je poveznica bila recikliranje bio je  organiziran od 8 do 10 sati, te od 11 do 13 sati.

U 13 sati u kabinetu ugostiteljskoga posluživanja predstavljen je rezultat zajedničke radionice iz predmeta kuharstvo, slastičarstvo, poznavanje robe i ugostiteljsko posluživanje pod nazivom Kreativnost u kuhinji. Rezultat te radionice bila su razna jela koja su nastala recikliranjem i preradom već prigotovljene hrane: lazanje, đuveč, srdele na savor, brudet, punjeno zapečeno povrće, punjene kiflice od lisnatog tijesta, okruglice s čokoladom i kokosom samo su dio pripravljenih jela koja su se mogla kušati. Prigodno, svi ovi iskušani recepti bit će skupljeni i objavljeni u mini kuharici koju će osmisliti i izraditi učenici Škole. 

Fotografije možete pogledati u foto-galeriji.




VIJESTI

Projektni Eko-dan u Turističko-ugostiteljskoj školi

Autor: Katarina Brajdić, 20. 10. 2010.

Učenici Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića iz Poreča su utorak, 19. listopada 2010. na dvadesetak radionica koje su osmislili zajedno sa svojim profesorima istraživali mogućnosti obnavljanja, recikliranja i štednje izvora energije, hrane, materijala i sirovina.  

Učenici Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića iz Poreča su utorak, 19. listopada 2010. na dvadesetak radionica koje su osmislili zajedno sa svojim profesorima istraživali mogućnosti obnavljanja, recikliranja i štednje izvora energije, hrane, materijala i sirovina. U okviru projektnog dana cijeli će se tjedan sakupljati stari papir, a prihod od toga bit će doniran u humanitarne svrhe. 

Rad u raznim radionicama kojima je poveznica bila recikliranje bio je  organiziran od 8 do 10 sati, te od 11 do 13 sati.

U 13 sati u kabinetu ugostiteljskoga posluživanja predstavljen je rezultat zajedničke radionice iz predmeta kuharstvo, slastičarstvo, poznavanje robe i ugostiteljsko posluživanje pod nazivom Kreativnost u kuhinji. Rezultat te radionice bila su razna jela koja su nastala recikliranjem i preradom već prigotovljene hrane: lazanje, đuveč, srdele na savor, brudet, punjeno zapečeno povrće, punjene kiflice od lisnatog tijesta, okruglice s čokoladom i kokosom samo su dio pripravljenih jela koja su se mogla kušati. Prigodno, svi ovi iskušani recepti bit će skupljeni i objavljeni u mini kuharici koju će osmisliti i izraditi učenici Škole. 

Fotografije možete pogledati u foto-galeriji.




Tražilica
Oglasna ploča
Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč / Prvomajska 6, HR-52440 Poreč / ss-astifanica-porec.skole.hr / ured@ss-astifanica-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju