PROMOMOJUNIOR 2009.
Autor: Katarina Brajdić, 27. 11. 2009.
13. studenog 2009. u Obrtničkom domu u Poreču održan je 5. po redu Promojunior.
13.studenog 2009. u Obrtničkom domu u Poreču održan je 5. po redu Promojunior - natjecanje regionalnog karaktera na kojem su se učenici ugostiteljsko-turističkih škola natjecali u flambiranju slanih i slatkih jela. Temeljna zamisao i cilj manifestacije je da gospodarstvenicima predstavi učenike, buduće ugostiteljske i turističke djelatnike, njihove vještine, kreativne potencijale i spremnost za ulazak u svijet rada. Organizator je bila naša škola, a koordinatorica stručna suradnica Anita Pranjić. Sudjelovale su sljedeće škole:
IPSSAR Pelegrino Artusi Riolo Terme iz Italije,
Trgovačko-ugostiteljska škola iz Karlovca,
Ugostiteljskua škola iz Opatije,
Škola za za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu iz Pule,
Strukovna škola Eugena Kumičića iz Rovinja,
Turističko-ugostiteljska škola iz Splita i
Ugostiteljsko-turističko učilište iz Zagreba.
Učenici Turističko ugostiteljske škole Antona Štifanića ove su godine otvorili natjecanje i nastupili izvan konkurencije, nisu se natjecali. Slano jelo flambirali su učenici Vanesa Janjić i Leonard Pek, a slatko jelo flambirali su Silvija Rabar i Deny Prenc.
Poredak natjecatelja je sljedeći:
1. mjesto u flambiranju slanih i slatkih jela osvojili su učenici Ugostiteljske škole Opatija: Boris Mazzarolli i Antonio Mihaljević,
2. mjesto otišlo je u ruke učenika Ugostiteljsko turističkog učilišta iz Zagreba:Branko Krkanić i Anton Nuić,
3. mjesto osvojili su učenici Strukovne škole Eugena Kumičića Rovinj:Linda Zgrabljić i Luka Sošić.
Čestitamo svima!
PROMOMOJUNIOR 2009.
Autor: Katarina Brajdić, 27. 11. 2009.
13. studenog 2009. u Obrtničkom domu u Poreču održan je 5. po redu Promojunior.
13.studenog 2009. u Obrtničkom domu u Poreču održan je 5. po redu Promojunior - natjecanje regionalnog karaktera na kojem su se učenici ugostiteljsko-turističkih škola natjecali u flambiranju slanih i slatkih jela. Temeljna zamisao i cilj manifestacije je da gospodarstvenicima predstavi učenike, buduće ugostiteljske i turističke djelatnike, njihove vještine, kreativne potencijale i spremnost za ulazak u svijet rada. Organizator je bila naša škola, a koordinatorica stručna suradnica Anita Pranjić. Sudjelovale su sljedeće škole:
IPSSAR Pelegrino Artusi Riolo Terme iz Italije,
Trgovačko-ugostiteljska škola iz Karlovca,
Ugostiteljskua škola iz Opatije,
Škola za za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu iz Pule,
Strukovna škola Eugena Kumičića iz Rovinja,
Turističko-ugostiteljska škola iz Splita i
Ugostiteljsko-turističko učilište iz Zagreba.
Učenici Turističko ugostiteljske škole Antona Štifanića ove su godine otvorili natjecanje i nastupili izvan konkurencije, nisu se natjecali. Slano jelo flambirali su učenici Vanesa Janjić i Leonard Pek, a slatko jelo flambirali su Silvija Rabar i Deny Prenc.
Poredak natjecatelja je sljedeći:
1. mjesto u flambiranju slanih i slatkih jela osvojili su učenici Ugostiteljske škole Opatija: Boris Mazzarolli i Antonio Mihaljević,
2. mjesto otišlo je u ruke učenika Ugostiteljsko turističkog učilišta iz Zagreba:Branko Krkanić i Anton Nuić,
3. mjesto osvojili su učenici Strukovne škole Eugena Kumičića Rovinj:Linda Zgrabljić i Luka Sošić.
Čestitamo svima!
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Dnevni tisak |
> NCVVO |
> Postani student |
> E-Lektire |
> eTwinning |
> AEHT |
> HZZ |
> MUP Red button |