Tako se to radi u Crnoj Gori – dva zlata i srebro!
Autor: Silvana Vlačić, 4. 10. 2017.
Prekrasna zemlja, čisto more, lijepa obala, pristojni i druželjubivi ljudi, vrlo zabavni i otvoreni prema gostima – samo su neki od komentara naših učenika koji su od 21. do 24. rujna 2017. boravili u Crnoj Gori i sudjelovali na međunarodnom natjecanju Gatus 2017.
Gatus je natjecanje učenika turističko-ugostiteljskih škola iz jugoistočne Europe koje je ove godine održano u Herceg Novom. Na njemu je sudjelovalo preko 100 učenika iz 13 turističko-ugostiteljskih škola u pet disciplina. Domaćin je bila Srednja mješovita škola “Ivan Goran Kovačić“.
Za natjecanje u disciplini nacionalnog jela učenike Teddyja Poldrugovca i Tomislava Močiboba pripremao je i pratio stručni učitelj kuharstva Edi Herak. Učenici su pripremili Pržolicu na istarski i osvojili 1. mjesto, a Tea Peričić pripremila je restoranski desert Košarice od prhkog tijesta s kremom od kestena i kremom od kravlje skute i također osvojila 1. mjesto. Za to ju je pripremala stručna učiteljica slastičarstva Klaudija Tijan Pamić. U pratnji profesorice i mentorice Rozane Rakovac u disciplini predstavljanja turističke destinacije učenice Barbara Udovičić, Karmen Zemunović i Rea Fumić osvojile su 2. mjesto.
Slobodno vrijeme učenici i mentori proveli su u razgledavanju Kotora i Herceg Novoga, a kao najdragocjenije iskustvo učenici će pamtiti druženje s vršnjacima domaćinima, ali i učenicima iz Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske budući da su pored naše škole sudjelovale i škole iz Opatije i Osijeka.
Silvana Vlačić, prof.
Tako se to radi u Crnoj Gori – dva zlata i srebro!
Autor: Silvana Vlačić, 4. 10. 2017.
Prekrasna zemlja, čisto more, lijepa obala, pristojni i druželjubivi ljudi, vrlo zabavni i otvoreni prema gostima – samo su neki od komentara naših učenika koji su od 21. do 24. rujna 2017. boravili u Crnoj Gori i sudjelovali na međunarodnom natjecanju Gatus 2017.
Gatus je natjecanje učenika turističko-ugostiteljskih škola iz jugoistočne Europe koje je ove godine održano u Herceg Novom. Na njemu je sudjelovalo preko 100 učenika iz 13 turističko-ugostiteljskih škola u pet disciplina. Domaćin je bila Srednja mješovita škola “Ivan Goran Kovačić“.
Za natjecanje u disciplini nacionalnog jela učenike Teddyja Poldrugovca i Tomislava Močiboba pripremao je i pratio stručni učitelj kuharstva Edi Herak. Učenici su pripremili Pržolicu na istarski i osvojili 1. mjesto, a Tea Peričić pripremila je restoranski desert Košarice od prhkog tijesta s kremom od kestena i kremom od kravlje skute i također osvojila 1. mjesto. Za to ju je pripremala stručna učiteljica slastičarstva Klaudija Tijan Pamić. U pratnji profesorice i mentorice Rozane Rakovac u disciplini predstavljanja turističke destinacije učenice Barbara Udovičić, Karmen Zemunović i Rea Fumić osvojile su 2. mjesto.
Slobodno vrijeme učenici i mentori proveli su u razgledavanju Kotora i Herceg Novoga, a kao najdragocjenije iskustvo učenici će pamtiti druženje s vršnjacima domaćinima, ali i učenicima iz Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske budući da su pored naše škole sudjelovale i škole iz Opatije i Osijeka.
Silvana Vlačić, prof.
« Travanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Dnevni tisak |
> NCVVO |
> Postani student |
> E-Lektire |
> eTwinning |
> AEHT |
> HZZ |
> MUP Red button |