Vijesti
Učenici škole postižu uspjehe na međunarodnim strukovnim natjecanjima
Autor: Katarina Brajdić, 8. 4. 2009.
Naši učenici Klemente Šilić i Ana Tadić sudjelovali su na međunarodnim natjecanjima u Italiji i Sloveniji i postigli uspjeh!
Jelo koje je pripremio učenik drugog razreda programa kuhar Klemente Šilić odbrano je među dvanaest najboljih na tematskom natjecanju pod nazivom „Piatto verde“ održanom 26. i 27. ožujka u gradu Riolo Terme u okolici Ravene. Tema ovogodišnjeg natjecanja glasila je: „Biljke za vječnu mladost“. Klemente je pripremio „pijanu“ krušku, kuhanu u crnom vinu, nadjevenu slatkim vrhnjem, u umaku od čokolade s mentom i dekoriranu stručkom ljubičica.Učenika je za natjecanje pripremao stručni učitelj kuharstva Stanislav Poropat, a u njegovoj je pratnji bila i suradnica u nastavi Anita Pranjić.
1.travnja na Bledu je održan 3. Bartender cup u organizaciji tamošnje Više ugostiteljsko-turističke škole. Na tom je natjecanju Turističko-ugostiteljsku školu Antona Štifanića predstavljala Ana Tadić, učenica četvrtog razreda turističko-hotelijerskih komercijalista . Natjecanje se sastojalo od tri dijela: testa znanja posluživanja za barom, powerpoint prezentacije (s temom promidžbe Coca-Cole) i pripreme dugog pića. Naša Ana je osvojila nagradu za najbolji stručni rad. Njezin je mentor Feručio Smoković, stručni učitelj ugostiteljskog posluživanja.
Čestitke učenicima i njihovim mentorima na savladanim vještinama, marljivosti, kreativnosti i maštovitosti!
VIJESTI
Učenici škole postižu uspjehe na međunarodnim strukovnim natjecanjima
Autor: Katarina Brajdić, 8. 4. 2009.
Naši učenici Klemente Šilić i Ana Tadić sudjelovali su na međunarodnim natjecanjima u Italiji i Sloveniji i postigli uspjeh!
Jelo koje je pripremio učenik drugog razreda programa kuhar Klemente Šilić odbrano je među dvanaest najboljih na tematskom natjecanju pod nazivom „Piatto verde“ održanom 26. i 27. ožujka u gradu Riolo Terme u okolici Ravene. Tema ovogodišnjeg natjecanja glasila je: „Biljke za vječnu mladost“. Klemente je pripremio „pijanu“ krušku, kuhanu u crnom vinu, nadjevenu slatkim vrhnjem, u umaku od čokolade s mentom i dekoriranu stručkom ljubičica.Učenika je za natjecanje pripremao stručni učitelj kuharstva Stanislav Poropat, a u njegovoj je pratnji bila i suradnica u nastavi Anita Pranjić.
1.travnja na Bledu je održan 3. Bartender cup u organizaciji tamošnje Više ugostiteljsko-turističke škole. Na tom je natjecanju Turističko-ugostiteljsku školu Antona Štifanića predstavljala Ana Tadić, učenica četvrtog razreda turističko-hotelijerskih komercijalista . Natjecanje se sastojalo od tri dijela: testa znanja posluživanja za barom, powerpoint prezentacije (s temom promidžbe Coca-Cole) i pripreme dugog pića. Naša Ana je osvojila nagradu za najbolji stručni rad. Njezin je mentor Feručio Smoković, stručni učitelj ugostiteljskog posluživanja.
Čestitke učenicima i njihovim mentorima na savladanim vještinama, marljivosti, kreativnosti i maštovitosti!
Tražilica
Oglasna ploča
Kalendar
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Korisni linkovi
Dnevni tisak |
> NCVVO |
> Postani student |
> E-Lektire |
> eTwinning |
> AEHT |
> HZZ |
> MUP Red button |
Arhiva dokumenata